News

—16.01.2018
We are looking..

Blank Architect is looking for a Leading Landscape Architect (Designer)

—20.12.2017
Arch Sovet Winners

Blank Architects have won the top prize at the Moscow Architectural Council V Annual Award in the category “The Best Retail building of the Year”with the project of the Mixed-use retail center in Otradnoye.

—11.12.2017
2017 Year's Resume

Blank Architects summed up the outgoing year.

—09.11.2017
WAF Presentations

BLANK Architects are going to present 3 projects on WAF 2017 on 15-17 November in Berlin!

—01.11.2017
Mapic 2017

BLANK Architects on MAPIC 2017 in Cannes

—10.07.2017
WAF 2017

3 projects by BA have been shortlisted for World Architecture Festival 2017

—13.06.2017
New METRO stations competition

Victory !
Now it's officially - Blank Architects won competition for Rjevskaya metro station in Moscow!

—08.06.2016
We are looking for...

Lead architect, architect, junior architect and landscape architect. We always welcome architects, who are exceptional at their job and team players to the max.

—25.01.2017
Moscow Metro Station, finalists list

Blank Architects are among 15 finalists in Moscow Metro Station competition. We've come in the next stage with concepts for "Sheremetyevskaya" and "Rzhevskaya" Stations

nebo-sc_-view_-10.jpg
Name
Location
Program
Status development
Scale
Year
Nebo – Shopping Center
Moscow , Russia
Program: Retail, Interiors
Status: Ongoing
Scale: 10 000-50 000 sqm
Year: 2014

—26.12.2014
Nebo – Shopping Center

The project was named NEBO – what became the base for the interior design.
We tried to preserve an atmosphere in which NEBO was treated as a paradise.

All the elements were meant to convey a comfortably lit space for clients. All the colors are smooth and shift easily from one to another.

Approach –
Into the sky

GBA 60 000m2 GLA 40 000m2

The decorative elements include stars, sun, raindrops, and clouds that send us directly up into the sky. The floor and suspended graphic design changes with each floor you go up but shift naturally in tone and color. The food court is an laid-back, comfortable space with sunny and warm colors, white, and blue lamps on a suspended ceiling.

All of these things create a human scale where clients feel cozy and at home. A carousel was added in the heart of the food court for kids. NEBO gives us a positive, sunny space where everyone can get some shopping in an easy-going and relaxing atmosphere.

Team
 

Magda Kmita
Partner

Alexandra Razina
Architect

Sergei Meshalkin
Architect