News

—16.01.2018
We are looking..

Blank Architect is looking for a Leading Landscape Architect (Designer)

—20.12.2017
Arch Sovet Winners

Blank Architects have won the top prize at the Moscow Architectural Council V Annual Award in the category “The Best Retail building of the Year”with the project of the Mixed-use retail center in Otradnoye.

—11.12.2017
2017 Year's Resume

Blank Architects summed up the outgoing year.

—09.11.2017
WAF Presentations

BLANK Architects are going to present 3 projects on WAF 2017 on 15-17 November in Berlin!

—01.11.2017
Mapic 2017

BLANK Architects on MAPIC 2017 in Cannes

—10.07.2017
WAF 2017

3 projects by BA have been shortlisted for World Architecture Festival 2017

—13.06.2017
New METRO stations competition

Victory !
Now it's officially - Blank Architects won competition for Rjevskaya metro station in Moscow!

—08.06.2016
We are looking for...

Lead architect, architect, junior architect and landscape architect. We always welcome architects, who are exceptional at their job and team players to the max.

—25.01.2017
Moscow Metro Station, finalists list

Blank Architects are among 15 finalists in Moscow Metro Station competition. We've come in the next stage with concepts for "Sheremetyevskaya" and "Rzhevskaya" Stations

berlinxx_view1.jpg
Name
Location
Program
Status development
Scale
Year
Museum of XX Century – Competition
Berlin, Germany
Program: Culture
Status: Ongoing
Scale: 5 000-10 000 sqm
Year: 2016

—08.12.2016
Museum of XX Century – Competition

In 2016 Blank Architects participated in the Berlin Art Museum Competition to design a 20th century museum in Berlin. The jury were looking for “ideas that will clarify how the new building and its immediate environment can be fashioned architecturally in terms of urban planning and in the design of open spaces.”

The location of the new museum was very significant as it was located close to the majority of Germany’s architectural icons: the Neue Nationalgalerie, Ludwig Mies van der Rohe, (1968) and the Philharmonie, Hans Scharoun, (1963). We proposed the idea as a partly underground building with a direct connection to the Neue Nationalgalerie, while careful to maintain as much visibility as possible of the surrounding architecture.