News

—02.04.2020
We are shortlisted!

Our project of the Russian pavilion for the Venice Biennale was included in the TOP 10 finalists of the competition organized by the pavilion.

—31.03.2020
Magda Cichon, Blank Architects — About New Working Conditions and distance work organization

The new working conditions require high flexibility in decision-making and flexibility for architects.

—24.03.2020
Moscow Architecture Prize 2020

Two projects of Blank Architects were nominated for the Moscow Architecture Prize 2020.

—17.03.2020
Nebo shopping center

Nebo shopping center in Moscow, Solntsevo, will be build to the Blank Architects project

—17.01.2020
Trend Island

One of the best concept stores interiors

—27.12.2019
Projects of the Year 2019

Blank Architects selected the best projects of the year.

—19.12.2019
First concrete - Metropolia

Getting started with Metropolia! Today we have poured the first cube of concrete and buried the capsule.

—11.12.2019
Bolshaya Semenovskaya

New Shopping Center is about to be opened.

— 17.03.2020
Nebo shopping center

Blank Architects has created a new project for Nebo shopping center: it will be build in Moscow, Solntsevo, in 2021. The developer of the project — Stolitsa Management. GBA of the project is 50 000 sq.m, the territory also includes parking for more than 370 places.

Nebo shopping center located is a colourful project in an unusual location. The address on Aviatorov street became an architects' inspiration while choosing forms and materials for the project. The shopping center architecture is designed in the style of aviation because the modern site of the project used to be an airfield that gave the street its name. The design of the facades is made with reflective light materials: the building changes its appearance depending on the time of day and adapts to the environment. For the cinema as a part of the shopping center Blank Architects has chosen a contrasting solution: a bright accent made of copper reflective material contrasts with the food court, terrace and square in front of the building.